Doorgaan naar hoofdcontent

VKLP bij de voetbalbond

In het kader van ons project “iedereen op het plein” heeft Lieven Blomme (aanspreekpunt bovenbouw en bezieler van dit project) een presentatie gegeven bij de KBVB op een druk bijgewoonde conferentie over de werking van dit project binnen VKLP.
Ondertussen hebben Lieven en Johan ( onze Gerechtelijk Correspondent) van de gelegenheid gebruik kunnen maken om VK Langemark-Poelkapelle op de voetbalkaart te kunnen plaatsten.
Bedankt Lieven en Johan om onze club te promoten in Brussel.



Populaire posts van deze blog

VKLP erkend als pilootclub in het kader van het maatschappelijk integratieproject “iedereen op het veld”

VK Langemark-Poelkapelle is onlangs door de Belgische voetbalbond (KBVB) erkend als pilootclub in het kader van het maatschappelijk integratieproject “iedereen op het veld”. Daarbij worden voetbalclubs aangemoedigd en ondersteund om asielzoekers en vluchtelingen te laten voetballen en te betrekken bij de werking van de club. De belangrijkste doelstellingen van dit project zijn : Faciliteren van de toegang van asielzoekers en vluchtelingen tot onze voetbalclub. Het betrekken van anderstalige vrijwilligers binnen de (jeugd)werking van onze voetbalclub. Het organiseren van vormingsmomenten rond duidelijke communicatie. In overleg met de projectverantwoordelijke van de KBVB en de medewerkers van Fedasil Poelkapelle zullen we deze doelstellingen op de volgende manier proberen waar te maken in het komende voetbalseizoen 2017 – 2018 : We organiseren 2 trainingssessies per maand voor een groep jongeren (max. 20) die verblijven in het opvangcentrum. In dit eerste seizoen